mihe Napisano 16. avgust, 2012 Prijavi Napisano 16. avgust, 2012 Pozdravljeni; Prosim za nasvet oziroma ali se je to ?e komu zgodilo? Na morju se mi je spraznil akumulator. Ko sem ga nazaj o?ivel s klemami in ga napolnil, mi nikakor no?e delat radio. CD dela normalno, ko pa dam na radio najde normalno radijsko postajo, glasu pa nikjer. Tudi ure mi ni nikakor uspelo nastavit. Gre za M6 letnik 2008 brez navigacije. Hvala za odgovore. Lp Miha Citiraj
Danny Napisano 16. avgust, 2012 Prijavi Napisano 16. avgust, 2012 najbr? se ponesre?i stisnu en knof, poglej ?e ti pise na majhno af rd st ,,,al neka taka re? in probi stisnik kak knof s tistimi oznakami Citiraj
Jest Napisano 16. avgust, 2012 Prijavi Napisano 16. avgust, 2012 Verjetno je aktiven TA (Traffic Announcement)... Ta ima ponavadi tri stanja (vsaj pri meni z Navi int ouchscreenom)... In sicer... TA Off (da ne sprejema prometnih informacij), TA On ( da se ob prometnih informacijah pojaca glasnost) in se tretje, da je radijski sprejemnik ves cas na "mute" in se samo ob prometnih informacijah glasnost poveca... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
schurda Napisano 17. avgust, 2012 Prijavi Napisano 17. avgust, 2012 @Jest: zna bet Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
mihe Napisano 20. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2012 Zrihtal, je bila vklopljena funkcija TA, sem se spomnil, predem smo na morje pri?li, od recepcije pa do prikolice, je bil moj kopilot moj triletni sin in valda so mu knofi na avtoradiu najbolj aktualni. Hvala za pomo? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.