martinn Napisano 18. avgust, 2012 Prijavi Napisano 18. avgust, 2012 Pozdravljeni! Sem lastnik mazde 6 (2006) dober mesec zato morda malo ?udno vpra?anje. Vedno bolj ?utim, da mi po ravni cesti ?ez luknje odnese zadnji konec (mislim da ves ?as) v levo. V?asih se prav sli?i kako poradira guma. Recimo na celov?ki cesti proti ?entvidu kjer je 70 omejitev skoz vozim 60 zaradi slabega filinga. Pa to ne pomeni da mi ga odnese toliko, da bi moral avto loviti... toliko da se zmeraj ob?uti odna?anje ali zibanje levo-desno... Najprej sem krivil da zato, ker prej sem imel bravota (''kupe''), sedaj pa karavana s te?jim zadkom in zato tak ob?utek... Zdaj pa sem pri?el do tega, da to ni to... Kaj bi lahko bilo? Zani? amotrizerji? Kak?ni stabilizatorji? Citiraj
batko Napisano 18. avgust, 2012 Prijavi Napisano 18. avgust, 2012 Pozdravljeni! Sem lastnik mazde 6 (2006) dober mesec zato morda malo ?udno vpra?anje.Vedno bolj ?utim, da mi po ravni cesti ?ez luknje odnese zadnji konec (mislim da ves ?as) v levo.V?asih se prav sli?i kako poradira guma. Recimo na celov?ki cesti proti ?entvidu kjer je 70 omejitev skoz vozim 60 zaradi slabega filinga. Pa to ne pomeni da mi ga odnese toliko, da bi moral avto loviti... toliko da se zmeraj ob?uti odna?anje ali zibanje levo-desno... Najprej sem krivil da zato, ker prej sem imel bravota (''kupe''), sedaj pa karavana s te?jim zadkom in zato tak ob?utek... Zdaj pa sem pri?el do tega, da to ni to... Kaj bi lahko bilo? Zani? amotrizerji? Kak?ni stabilizatorji? Mislim da mazda boljso lego na cesti kot bravo, ne glede na to da je mazda karavan. Po moje je problem v amortizerjih... Citiraj www.gistel.si
Još šta Napisano 18. avgust, 2012 Prijavi Napisano 18. avgust, 2012 Mislim da mazda boljso lego na cesti kot bravo, ne glede na to da je mazda karavan. Po moje je problem v amortizerjih... tako je,poglej roke,noge ,feltne...vem kako to je. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Grega_ Napisano 19. avgust, 2012 Prijavi Napisano 19. avgust, 2012 Tudi jest sem imel podobni problem na trojki....zamenjal celo podvozje ker nikakor nismo pri?li do te?ave...nato je kot ka?e bil problem o zadnje pre?nih rokah al neki tazga (ne tiste pal?ke) ampak prav roke ki gre iz podvozja na most. Verjetno je bilo to krivo...prvo ti pa priporo?am da gre? optiko narest. Citiraj
jures Napisano 19. avgust, 2012 Prijavi Napisano 19. avgust, 2012 en od zadnjih amortizerjev se je polulal...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
DARiAN_M Napisano 21. avgust, 2012 Prijavi Napisano 21. avgust, 2012 sanje vsakega driftmanijaka Citiraj
Grega_ Napisano 23. avgust, 2012 Prijavi Napisano 23. avgust, 2012 en od zadnjih amortizerjev se je polulal...... Jest sem jih stestiral in so bli vsi v normalnih mejah...tko da, takrat sem potem zmetal dnar za komplet menjavo podvozja, tr?anje amortizejev ipd., optike in potem je bilo kon?no OK. To je najhuj ko ne ve? kaj je...evri pa sam letijo. Citiraj
jures Napisano 23. avgust, 2012 Prijavi Napisano 23. avgust, 2012 Jest sem jih stestiral in so bli vsi v normalnih mejah...tko da, takrat sem potem zmetal dnar za komplet menjavo podvozja, tr?anje amortizejev ipd., optike in potem je bilo kon?no OK. To je najhuj ko ne ve? kaj je...evri pa sam letijo. dolinar jih zastonj pregleda, ampak pri meni je bilo to na prejsnji sestki, en je sekal direktno in me je metalo na jeprci vstran 170.000km - zamenjal oba za 170? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
martinn Napisano 29. avgust, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2012 Evo g. Pelko re?u te?avo. Potrebna je bila optika in se pele kot po tirih Citiraj
M6 driver Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 Evo g. Pelko re?u te?avo. Potrebna je bila optika in se pele kot po tirih Koliko pa g. Pelko ra?una za optiko? Citiraj
martinn Napisano 20. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. september, 2012 Koliko pa g. Pelko ra?una za optiko? ?istil mi je ?e ene senzorje pa je na koncu vse skupaj pri?lo 30eu Citiraj
Gorjup13 Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 To pa ni drago, jst bi tut to, kje se prijavim in kam morm pripeljat Alfo? Citiraj
Z M A J Napisano 21. september, 2012 Prijavi Napisano 21. september, 2012 To pa ni drago, jst bi tut to, kje se prijavim in kam morm pripeljat Alfo? Kr majstra Pelka pokli?i, ?e ?e? ti dam cifro na ZS. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 21. september, 2012 Prijavi Napisano 21. september, 2012 Kr majstra Pelka pokli?i, ?e ?e? ti dam cifro na ZS. Prosim ja, no pa ?e lokacijo, vsaj okvirno pripi?i prosim Citiraj
Bossek Napisano 21. september, 2012 Prijavi Napisano 21. september, 2012 Prosim ja, no pa ?e lokacijo, vsaj okvirno pripi?i prosim blizu medvod Ladja al kako se ?e imenuje tist kraj (al je Ladja bliz) Citiraj
jures Napisano 21. september, 2012 Prijavi Napisano 21. september, 2012 Pa dobr dejte mal googlat avto Pelko in to je to Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.